HOMESHOWSGALLERYBACKSTAGEPRESS
SHOWHAT
Katsojiensa sydämet ainutlaatuisella huumorillaan ja osaamisellaan valloit-
taneet Osku Heiskanen ja Miss Drag Queen 2000 Jarkko Valtee ovat sykähdyttävä ja riemastuttava ohjelmanumero tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Oli kyseessä sitten henkilöstöjuhla tai tuotelanseeraus, pystyvät pojat räätälöimään esityksensä tilaisuuden ja asiakkaan näköiseksi. Showhat-esitys valittiin vuonna 2000 Helsingin City -lehden äänestyksessä kaupungin parhaaksi drag-showksi. Vuosien varrella pojat ovat esiintyneet lukuisien yritystapahtumien ja festivaalien
  lisäksi mm. Silja Linen laivoilla, Helsingin Grand Casinolla, Turun Linnateatterissa sekä Showravintola Kahdessa Kanassa Helsingissä.

Showhat-esityksessä kuullaan kotimaisia ja kansainvälisiä hittejä vuosien varrelta sekä tavataan eilisen ja tämän päivän tähtiä hämmästyttävinä look-a-like hah-
moina. Esiintyjät valloittavat yleisönsä ilmiömäisillä playback-taidoillaan ja salamannopeilla vaatteiden vaihdoillaan. Esityksen hersyvä huumori ja näyttävä puvustus takaavat, että show tempaa
  vaativimmankin yleisön mukaansa. Tästä ei kotimainen viihde parane, sen ovat esityksen nähneiden ihmisten reaktiot todistaneet.

Showta voidaan kasvattaa StepUpin taitavilla ja energisillä tanssijoilla, jolloin siihen saadaan lisää monipuolisuutta ja näyttävyyttä. Jarkko ja Osku ovat myös taitavia juontajia, joilla on sana hallussa ja monien vuosien kokemus siitä, miten syntyy onnistunut tapahtuma. Tästä syystä he ovat erinomainen valinta myös koko tapahtuman isänniksi…tai emänniksi.
OSKU HEISKANEN   JARKKO VALTEE
on ympäri Suomea kiertänyt arvostettu tanssinopettaja ja musikaalikoreografi, jonka käsialaa ovat mm. vuosien 2002 - 2005 UIT:n revyyt, Turun kaupunginteatterin ”Veren Häät”, Helsingin kaupunginteatterin ”I Love You, You’re Perfect, Now Change”, Seinäjoen kaupunginteatterin ”Pieni Kauhukauppa”, Savonlinnan kaupunginteatterin ”Forever Plaid” ja ”Mame”, Ilmajoen oopperan ”Isontalon Antti” ja ”Pohjanmaan kautta” sekä Unga Teaternin ”Bamsse och sjörövarna”.
Lavalla Osku on nähty mm. Lahden kaupunginteatterin ”Laulavat Sadepisarat” -musikaalissa ja Miken roolissa Svenska Teaternin ”Chorus Line” -musikaalissa. Osku on tehnyt yhteistyötä lukuisten suomalaisten artistien kanssa esiintyen mm. Jari Sillanpään, Dannyn, Taikapeilin, Marionin sekä Anneli Sarin kiertueilla.

on monitaitoinen esiintyjä, joka vastaa myös StepUpin visuaalisesta ilmeestä ja showesitysten suunnittelusta. Jarkko on esiintynyt mm. UIT:ssa vuosina 1989 ja 1990 sekä lukuisten kotimaisten ja ulkomaisten artistien show’ ssa. Hänen bravuureitaan ovat playback- ja drag-numerot, joista hänet palkittiin vuoden 2000 Miss Drag Queen -tittelillä.
Juontajana Jarkko tunnetaan mm. TV-ohjelmista ”Passi ja hammasharja” sekä ”Linnunradan pianobaari”. Syksyllä 2005 hän istui myös Idols tuomaristossa.
Jarkko on puvustanut mm. ”Hype” –musikaalin ja MTV3:lla nähdyt ohjelmat ”Passi ja hammasharja”, ”Kulkuri ja Kaunottaret” sekä ”Tie Tähtiin”. Myös ”Leidit Lavalla” sekä Linnanmäen kesämusikaalit ”Grease”
(2002), ”Hair” (2003) ja ”Saturday Night Fever” (2004) ovat Jarkon puvustamia.
Download the PRESS INFO as a pdf-file